Afrekening servicekosten 2023

Gepubliceerd op 11 april 2024

Rond 16 april 2024 ontvangen de huurders een afrekening servicekosten, tegelijk met de brief over de jaarlijkse huuraanpassing per 1 juli 2024.

Afrekening te zien in Mijn Thús-portaal

Het totaalbedrag van de afrekening servicekosten is via Mijn Thús-portaal nu al te zien. Dit komt omdat wij de servicekosten over 2023 al definitief berekend hebben.
De uiterste betaaldatum voor de afrekening servicekosten 2023 is 6 mei 2024. De automatische incasso van nog te betalen bedragen en uitbetaling van teveel betaalde voorschotten vinden plaats rond 1 mei 2024.

Afrekening voor huurders die een voorschot betalen

Alleen huurders die maandelijks een voorschot betalen voor servicekosten krijgen een afrekening. Deze afrekening gaat over de kosten die gemaakt zijn in 2023. Het kan gaan om kosten als tuinonderhoud, elektraverbruik van algemene voorzieningen en schoonmaakkosten van algemene ruimten. In de afrekening staat precies wat er aan voorschot is betaald en hoeveel kosten er zijn gemaakt.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.
Zonder dit kennismakingsgesprek wordt u geen woningaanbieding gedaan.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen