WaarikslaapCITAAT

Hoe gaat Thús Wonen om met het coronavirus

Gepubliceerd op 3 april 2020

Door het coronavirus is het voor iedereen een bijzondere tijd. We moeten met ons allen een weg vinden in een situatie van zoveel mogelijk thuis blijven en gepaste afstand van elkaar houden. Thús Wonen vindt de gezondheid en veiligheid van u en medewerkers belangrijk. Om verspreiding van het coronavisus te voorkomen geeft het kabinet en het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) adviezen en richtlijnen. Vanzelfsprekend volgen wij hun beleid en deze richtlijnen.

Vindt u het prettig om via een filmpje uitleg te krijgen over het coronavirus? Op https://corona.steffie.nl staat een filmpje met een eenvoudige uitleg over het coronavirus en wat u zelf kunt doen.

Ook in deze tijd staan we voor u klaar

Ons kantoor is gesloten voor bezoek en de medewerkers werken thuis. Wij hebben de Veelgestelde vragen en antwoorden over corona voor u op een rij gezet. Staat uw vraag er niet tussen of heeft u behoefte aan persoonlijk contact? U kunt ons altijd bellen of mailen.
 
Wij zijn bereikbaar van maandag tot en met donderdag tussen 8.30 en 16.00 uur en op vrijdag tussen 8.30 en 12.00 uur. U kunt ons bellen op 0800 55 11 511 of mailen via .
 
Wij staan voor u klaar en denken graag met u mee.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen