WaarikslaapCITAAT

Nieuwbouw 16 huurwoningen Ds. Feitsmawei in Broeksterwâld

Gepubliceerd op 28 juli 2020
Nieuwbouw 16 huurwoningen Ds. Feitsmawei in Broeksterwâld

Midden in de dorpskern van Broeksterwâld bouwt Thús Wonen 16 nieuwe levensloopbestendige huurwoningen bestemd voor 1-2 persoonshuishoudens. De gasloze woningen aan de Ds. Feitsmawei worden vanaf juli 2021 opgeleverd. 

De nieuwbouwwoningen worden in 4 blokken van 4 woningen gebouwd. De levensloopbestendige woningen zijn geschikt voor bewoning in alle levensfasen, van jong tot oud. Maar ook voor mensen met een lichamelijke beperking.
De levensloopbestendige woningen hebben een slaapkamer met badkamer op de begane grond. De woningen zijn rolstoelvriendelijk en voorzien van een vaste berging aan de achterzijde. Op de bovenverdieping is een grote tweede slaapkamer, een studiekamer en een extra berging aanwezig.

De start van de nieuwbouw is in oktober 2020. De nieuwbouwwoningen worden in september/oktober 2020 op de website gepubliceerd. Zodra de nieuwbouwfolder gereed is, wordt deze op onze website gepubliceerd. 

Wel kunt u alvast wat meer informatie vinden in de nieuwsbrief, die u hier kunt downloaden. 

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen