WaarikslaapCITAAT

renovatie S. Tijmstrastraat in Kollum bijna afgerond

Gepubliceerd op 8 april 2013
renovatie S. Tijmstrastraat in Kollum bijna afgerond

Vorig jaar oktober is Thús Wonen gestart met de renovatie van de vier senioren woningen op de S. Tijmstraat in Kollum. Nu de oplevering bijna voor de deur staat, wordt het behaalde resultaat steeds beter zichtbaar.

Verhuur
Dagelijks komen er veel mensen langs, die belangstelling tonen voor de woningen. Naar verwachting worden de woningen deze week via het huuraanbod op de website van Thús Wonen aangeboden.

De renovatie
De woningen zijn voorzien van onderhoudsarme houtengevelelementen, met daarachter thermische isolatie. De houten kozijnen zijn vervangen door kunststofkozijnen. Verder zijn de oude dakpannen vervangen door CO2 reducerende dakpannen en zijn de woningen voorzien van een nieuwe aluminium goot. Naast dit alles is er op de achterzijde van alle woningen een aanbouw gerealiseerd. Deze zorgt voor extra woonruimte.

Oplevering
De komende twee weken worden de laatste punten afgehandeld. De tuin wordt nog bestraat en ingericht. Waarschijnlijk kan dan medio april de oplevering plaatsvinden.

S. Tijmstrastraat in Kollum S. Tijmstrastraat in Kollum

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen