WaarikslaapCITAAT

uw en ons bankrekeningnummer verandert

Gepubliceerd op 27 november 2013
uw en ons bankrekeningnummer verandert


De komende periode gaan we in Nederland over op de IBAN (International Bank Account Number). De Europese Unie werkt aan een gezamenlijke betaalmarkt, waarbij u hetzelfde bankrekeningnummer in binnen- en buitenland kunt gebruiken. Een IBAN wordt gebruikt om internationale betalingen tussen rekeningen en banken vlotter te laten verlopen.


Daarom krijgt iedereen een IBAN-bankrekeningnummer. Uw nieuwe bankrekeningnummer bestaat uit een aantal cijfers, letters en uw huidige bankrekeningnummer. Uw nieuwe IBAN-bankrekeningnummer vindt u al op de afschriften van uw bank.

wat betekent dit voor u?

Thús Wonen heeft uw IBAN-nummer nodig in plaats van uw bankrekeningnummer. Het IBAN-nummer heeft u van uw bank ontvangen. Is uw huidige rekeningnummer bekend bij ons, dan hoeft u niets te doen. Wijzigt u van bank- of rekeningnummer, dan moet u uw nieuwe IBAN doorgeven. Dat kunt u doen door een formulier in te vullen.

Als u zelf de huur overmaakt, pas dan begin december ons rekeningnummer aan. Ons IBAN-rekeningnummer is NL57INGB0660713330. In veel gevallen doet de bank dit ook al voor u.

meer weten?

Wilt u weten wat uw IBAN nummer is, kijk dan op www.iban-converteren.nl.

Ik heb nog andere vragen over huur betalen.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen