WaarikslaapCITAAT

Wat is er voor u veranderd?

Gepubliceerd op 2 november 2017

Thús Wonen heeft een deel van haar website vernieuwd! Lees hier wat dit betekent als bezoeker van onze website.

Binnen het gedeelte met ons aanbod en om in te loggen als woningzoekende zijn er een aantal dingen gewijzigd. Hieronder is beknopt beschreven wat er voor u is veranderd.

Het aanbod

Een grote verandering is dat de woningen nu 1 week, na publiceren op de site staan. Bijvoorbeeld, de woning komt op woensdag op de site, u heeft dan tot en met de volgende dinsdag om hier op te reageren.

Overzicht aanbod

Het rondje rechts in de hoek van het plaatje geeft aan hoeveel dagen u nog heeft om op deze woning te kunnen reageren.
Houd uw account en uw e-mail in de gaten! Dit omdat er nu dagelijks woningen toegewezen worden.
Het reageren op maximaal 3 woningen vervalt, u kunt nu reageren op zoveel woningen u zelf wil.

Inloggen als woningzoekende

Met de bij u bekende gebruikersnaam en wachtwoord kunt u, net als eerder, inloggen op het woningzoekendenportaal.
Er zijn een aantal mogelijkheden die wij hieronder uitleggen.
 

Mijn aanvragen

Op het linker scherm, bij "Mijn aanvragen" kunt u zien op welke woningen u heeft gereageerd. Deze woningen zijn nog niet aangeboden.

mijn_inschrijving

Bij "Mijn inschrijving" ziet u alles over uw inschrijving als woning/garagezoekende. U kunt hier uw  eventuele partner inschrijven of uitschrijven. 

Bij "ik heb gereageerd op een woning" ziet u uw reacties op woningen/garage’s. Deze kunt u hier eventueel ook nog verwijderen. Ook ziet u hier het resultaat van de al aangeboden woningen. U kunt zien op welke plek u bent geëindigd bij die woning. Als er een bepaalde voorwaarde voor de woning geldt (bijvoorbeeld een leeftijd van 55 jaar) en u voldoet niet aan deze voorwaarde, staat dit erbij vermeld. 

Heb ik de woning aangeboden gekregen?

Dat vindt u nu onder het kopje ‘ik heb gereageerd op een woning’! Omdat de woningen nu precies een week op de site gepubliceerd worden, worden er ook dagelijks woningen toegewezen. Bekijk daarom ook dagelijks uw reacties.

mijn_zoekprofielen

Ik krijg een e-mail als er een woning op de site komt!

Bij "Mijn zoekprofielen" kunt u 'zoekprofielen’ aanmaken. Hierin geeft u aan waar of wat voor type woning u zoekt. Als zo’n woning gepubliceerd wordt, ontvangt u hierover een e-mail; een ‘tipbericht’.
Dit is erg handig!

mijn_gegevens

Controleer uw gegevens!

Op het rechter scherm, bij "Mijn gegevens" kunt u uw gegevens bekijken zoals die bij ons bekend zijn. Eventueel kunt u ze hier wijzigen. Let vooral op uw e-mailadres; hier sturen wij de post naar toe. U bent en blijft zelf verantwoordelijk voor het doorgeven van wijzigingen.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen