WaarikslaapCITAAT

Woningopnames

Gepubliceerd op 5 juli 2018

Thús Wonen wil haar woninginformatie graag op orde hebben en houden. Daarom willen we veel van onze woningen controleren. Onze onderhoudsmedewerkers van Service & Onderhoud gaan dat doen. Ze beginnen daar vanaf 1 juli a.s. mee.

Hoe werkt het?
Onze onderhoudsmedewerkers zullen onze woningen stapsgewijs gaan bekijken en inmeten. Ze hoeven niet alle woningen te bekijken, een aantal per type en per straat is genoeg. Vertrekken worden ingemeten en bepaalde kenmerken of bijzonderheden van de woning worden geregistreerd. Bijvoorbeeld als er een traplift in zit, of een thermostatische mengkraan. Eén woningopname duurt ongeveer een uur. Bij gelijke, eerder al opgenomen woningen, duurt dit ongeveer een kwartier. Voorheen werd de woningopname uitgevoerd als de huur opgezegd werd. Dit kan straks een stuk vlotter. Maar daardoor worden de woningen nu dus wel apart gecontroleerd. En daar hebben we uw medewerking voor nodig.

Wat betekent dit voor u?
De woningopnames worden zoveel mogelijk op afspraak uitgevoerd. U kunt dus binnenkort gebeld worden voor het maken van een afspraak. Gemaakte afspraken bevestigen wij per brief of per e-mail aan u. Onze onderhoudsmedewerkers kunnen zich altijd identificeren. Vraagt u ze daar gerust om als ze bij u aanbellen.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen