WaarwewinnenCITAAT

Nieuwbouw 4 huurwoningen Van Teijenswei in Westergeest

Nieuwbouw 4 huurwoningen Van Teijenswei in Westergeest

Midden in de dorpskern van Westergeest bouwt Thús Wonen 4 nieuwe huurwoningen. De nieuwbouwwoningen worden in een blok van 4 woningen gebouwd en zijn gasloos. De woningen worden vanaf oktober 2020 opgeleverd.

Van deze woningen zijn er 2 toegewezen aan bewoners die vanuit een herstructurering (=sloop) recht hebben op terugkeer naar deze locatie van nieuwbouw. De nummers 16 en 18 zijn toegewezen. De woningen met de nummers 20 en 22 worden via de website aangeboden aan woningzoekenden. 

De levensloopbestendige woningen zijn geschikt voor bewoning in alle levensfasen, dus ook voor mensen met een lichamelijke beperking. De woningen hebben ruime woon­kamers met een open keuken. Er is een slaapkamer met douche op de begane grond. De woningen zijn goed toegankelijk met bijvoorbeeld een rollator en voorzien van een vaste geïsoleerde berging aan de achterzijde. Op de bovenverdieping is een grote tweede slaapkamer en extra berging(en) aanwezig. De zolder is bereikbaar middels een vlizotrap. 

Brochure nieuwbouw Van Teijenswei in Westergeest.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.
Zonder dit kennismakingsgesprek wordt u geen woningaanbieding gedaan.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen