WaarhetgezelligisCITAAT

Zo werkt het

Bent u van plan een woning te kopen? Informeer dan eerst bij uw eigen bank of bij een onafhankelijke tussenpersoon voor een goed hypotheekadvies.

Verkopende makelaars

Op deze website vindt u de woningen die wij verkopen. Deze koopwoningen staan ook op de websites van de verkopende makelaars:

Lamberink Makelaars Friesland 
Hogepol 15
9101 LZ Dokkum
T: 0519 70 01 21
M: 
W: Lamberink Makelaars Friesland

Makelaardij Roos
Aalsumerpoort 6
9101 JL Dokkum
T: 0519-220030
M:
W: www.roosdokkum.nl

Informatie over alle koopwoningen die woningcorporaties in het hele land aanbieden, vindt u op het Corporatieportaal.

Verkoop aan huidige huurder

Wilt u de woning die u van ons huurt eventueel kopen? Stuur ons een brief of e-mail met uw gegevens. Dan controleren we of uw woning op onze verkooplijst staat.

Als dat het geval is, neemt de makelaar contact met u op om, vrijblijvend en kosteloos, de waarde van de woning te bepalen. Daarna laten we u de vraagprijs weten. U kunt eventueel zelf ook een makelaar inschakelen die een tegentaxatie kan opstellen of namens u kan onderhandelen. Uw eigen makelaar betaalt u natuurlijk zelf. Als u na de aanbieding toch van de koop af wilt zien, zijn er uiteraard geen gevolgen voor u en wordt de huurovereenkomst gewoon voortgezet.

Voor meer informatie over het kopen van een woning: zie www.eigenhuis.nl.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.
Zonder dit kennismakingsgesprek wordt u geen woningaanbieding gedaan.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen