WaarwewinnenCITAAT

Projecten

Plaatsing zonnepanelen van start

Plaatsing zonnepanelen van start

Thús Wonen verduurzaamt haar woningen. Naast het isoleren van de woningen zijn wij gestart met het plaatsen van zonnepanelen op onze woningen, zodat de energielasten voor huurders omlaag gaan. Voor het plaatsen van de zonnepanelen werkt Thús Wonen samen met Wocozon, een stichting die huurders wil laten profiteren van zonnestroom. Van de 6.500 woningen die Thús Wonen bezit, zijn er 5.500 geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De huurders van deze woningen zullen een persoonlijk aanbod krijgen.

Nieuwbouw huurwoningen Hoedemakersweg

Nieuwbouw huurwoningen Hoedemakersweg

In de wijk Hoedemakerspolder in Dokkum worden in het najaar van 2019 drie nieuwe levensloopwoningen en twee nieuwe een- en tweepersoonswoningen opgeleverd.

Nieuwbouw huurwoningen C. Altingstraat en Potterstraat in Dokkum

Nieuwbouw huurwoningen C. Altingstraat en Potterstraat in Dokkum

Thús Wonen bouwt in Dokkum 12 nieuwe levens­loop­bestendige huurwoningen: 5 woningen aan de Carpentier Altingstraat en 7 aan de Potterstraat. De woningen liggen mooi centraal net buiten de bolwerken van het centrum van Dokkum. Op loopafstand van winkels, sportvoorzieningen, theater en nabij het Bonifatiuspark.

Nieuwbouw huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof in Kollumerzwaag

Nieuwbouw huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof in Kollumerzwaag

Midden in de dorpskern van Kollumerzwaag bouwt Thús Wonen 30 nieuwe huurwoningen. Aan de Pieter Postmastrjitte worden 14 levensloopbestendige woningen en 16 kleine gezinswoningen bestemd voor 1‑2 persoonshuishoudens aan de Kastanjehof en Bjirkehof gerealiseerd.

Nieuwbouw Nijewei in Damwâld

Nieuwbouw Nijewei in Damwâld

Midden in de dorpskern van Damwâld bouwt Thús Wonen 15 nieuwe huurwoningen. Aan de Nijewei worden 6 levens­loopbestendige woningen, 4 gezinswoningen en 5 kleine gezinswoningen bestemd voor 1-2 persoons­huishoudens gerealiseerd.

Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Nieuwbouw huurwoningen Julianastraat en Bernhardlaan in Kollum

Midden in de dorpskern van Kollum bouwt Thús Wonen 19 nieuwe huurwoningen. Aan de Bernhardlaan en Julianastraat worden 6 gezinswoningen en 13 kleine gezinswoningen bestemd voor 1-2 persoonshuishoudens gerealiseerd.

Nieuwbouw Hoedemakerspolder

Nieuwbouw Hoedemakerspolder

In de wijk Hoedemakerspolder in Dokkum worden in het voorjaar van 2019 zevenentwintig nieuwe levensloopwoningen en twintig nieuwe een- en tweepersoonswoningen opgeleverd. De woningen worden gebouwd aan de Prof. U. Huberstraat, Hoedemakersweg, Van Kleffensstraat en de Gosling Posthumastraat.

Veiligheidskeuringen

Veiligheidskeuringen

Wij vinden het belangrijk dat u in een veilige woning woont. Degelijke installaties zijn daarbij van groot belang. We laten daarom eens in de 5 jaar de gasleidingen en elektrische installaties keuren. Bij de gasleiding wordt er gecontroleerd op lekkage en corrosie (roestvorming). Geconstateerde lekkages worden direct verholpen en indien nodig wordt overgegaan tot vervanging. De elektrische installaties worden doorgemeten en gecontroleerd op deugdelijkheid. Indien nodig worden reparaties uitgevoerd. Als extra service plaatsen we in iedere gekeurde woning een rookmelder.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen