Projecten

Klik hier om onderstaande digitale webkaart te vergroten

    

Nieuwbouw 8 huurwoningen Eanjum, deelgebied 2

Nieuwbouw 8 huurwoningen Eanjum, deelgebied 2

Midden in de dorpskern van Eanjum bouwt Thús Wonen 8 nieuwe huurwoningen. Aan de Stiemsterwei en Burmaniastrjitte worden 8  levensloopbestendige woningen gerealiseerd.

Nieuwbouw Meester Bruningstraat in Dokkum

Nieuwbouw Meester Bruningstraat in Dokkum

Midden in de wijk Fonteinslanden van Dokkum bouwen wij 7 nieuwe huur­woningen. Aan de Meester Bruningstraat worden 2 gezinswoningen, 3 woningen bestemd voor 1-2 persoonshuis­houdens  en 2 woningen voor 1 persoon gerealiseerd. 

Nieuwbouw 8 woningen Beyertstrjitte in Holwert

Nieuwbouw 8 woningen Beyertstrjitte in Holwert

Aan de Beyertstrjitte in Holwert bouwt Thús Wonen 8 levensloopbestendige woningen, bestemd voor 1-2 persoonshuishoudens. 

Plaatsing zonnepanelen van start

Plaatsing zonnepanelen van start

Thús Wonen verduurzaamt haar woningen. Naast het isoleren van de woningen zijn wij gestart met het plaatsen van zonnepanelen op onze woningen, zodat de energielasten voor huurders omlaag gaan. Voor het plaatsen van de zonnepanelen werkt Thús Wonen samen met Wocozon, een stichting die huurders wil laten profiteren van zonnestroom. Van de 6.500 woningen die Thús Wonen bezit, zijn er 5.500 geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De huurders van deze woningen zullen een persoonlijk aanbod krijgen.

Veiligheidskeuringen

Veiligheidskeuringen

Wij vinden het belangrijk dat u in een veilige woning woont. Degelijke installaties zijn daarbij van groot belang. We laten daarom eens in de 5 jaar de gasleidingen en elektrische installaties keuren. Bij de gasleiding wordt er gecontroleerd op lekkage en corrosie (roestvorming). Geconstateerde lekkages worden direct verholpen en indien nodig wordt overgegaan tot vervanging. De elektrische installaties worden doorgemeten en gecontroleerd op deugdelijkheid. Indien nodig worden reparaties uitgevoerd. Als extra service plaatsen we in iedere gekeurde woning een rookmelder.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.
Zonder dit kennismakingsgesprek wordt u geen woningaanbieding gedaan.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen