WaarwewinnenCITAAT

Projecten

Nieuwbouw 32 woningen S. Levystrjitte in De Westereen

Nieuwbouw 32 woningen S. Levystrjitte in De Westereen

Aannemer Jellema te Dokkum is gestart met de bouw van 32 nieuwbouwwoningen aan de Salomon Levystrjitte in De Westereen. In dit tweede deelgebied keren straks een aantal bewoners terug die hier voor de sloop al woonden. Zoals de planning nu is, en dat is onder voorbehoud van de weersomstandigheden, worden de woningen in fasen vanaf mei 2020 opgeleverd.

Plaatsing zonnepanelen van start

Plaatsing zonnepanelen van start

Thús Wonen verduurzaamt haar woningen. Naast het isoleren van de woningen zijn wij gestart met het plaatsen van zonnepanelen op onze woningen, zodat de energielasten voor huurders omlaag gaan. Voor het plaatsen van de zonnepanelen werkt Thús Wonen samen met Wocozon, een stichting die huurders wil laten profiteren van zonnestroom. Van de 6.500 woningen die Thús Wonen bezit, zijn er 5.500 geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen. De huurders van deze woningen zullen een persoonlijk aanbod krijgen.

Nieuwbouw huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof in Kollumerzwaag

Nieuwbouw huurwoningen Pieter Postmastrjitte, Kastanjehof en Bjirkehof in Kollumerzwaag

Midden in de dorpskern van Kollumerzwaag bouwt Thús Wonen 30 nieuwe huurwoningen. Aan de Pieter Postmastrjitte worden 14 levensloopbestendige woningen en 16 kleine gezinswoningen bestemd voor 1‑2 persoonshuishoudens aan de Kastanjehof en Bjirkehof gerealiseerd.

Nieuwbouw Hoedemakerspolder

Nieuwbouw Hoedemakerspolder

In de wijk Hoedemakerspolder in Dokkum worden in het voorjaar van 2019 zevenentwintig nieuwe levensloopwoningen en twintig nieuwe een- en tweepersoonswoningen opgeleverd. De woningen worden gebouwd aan de Prof. U. Huberstraat, Hoedemakersweg, Van Kleffensstraat en de Gosling Posthumastraat.

Veiligheidskeuringen

Veiligheidskeuringen

Wij vinden het belangrijk dat u in een veilige woning woont. Degelijke installaties zijn daarbij van groot belang. We laten daarom eens in de 5 jaar de gasleidingen en elektrische installaties keuren. Bij de gasleiding wordt er gecontroleerd op lekkage en corrosie (roestvorming). Geconstateerde lekkages worden direct verholpen en indien nodig wordt overgegaan tot vervanging. De elektrische installaties worden doorgemeten en gecontroleerd op deugdelijkheid. Indien nodig worden reparaties uitgevoerd. Als extra service plaatsen we in iedere gekeurde woning een rookmelder.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen