WaarikslaapCITAAT

Is het mogelijk zonnepanelen te plaatsen?

Gepubliceerd op 5 maart 2019

- Thús Wonen start in 2019 met het plaatsen van zonnepanelen op haar woningen. Jaarlijks zullen er tussen de 500 en 1.000 woningen worden voorzien van zonnepanelen. Het plaatsen van zonnepanelen gebeurt projectmatig in samenwerking met onze partner Wocozon. Ongeveer 75% van de woningen van Thús Wonen is geschikt voor zonnepanelen en de huurders daarvan krijgen de komende jaren een aanbod voor het plaatsen van zonnepanelen.
- Het is voor huurders toegestaan om zelf zonnepanelen te plaatsen op hun woning. Toch raden wij u af om dit te doen. Wanneer u zelf zonnepanelen wilt plaatsen, is er sprake van een zelf aangebrachte voorziening. Hiervoor is toestemming van Thús Wonen nodig. De zonnepanelen die u zelf plaatst moeten van het dak worden gehaald wanneer u de woning opzegt. Ook moet u de zonnepanelen zelf betalen, waardoor het aanbod van Wocozon waarschijnlijk financieel veel aantrekkelijker is.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen