Thús Wonen ‘grutsk’ op goede buren

Gepubliceerd op 23 september 2020

Wil jij iemand op een smakelijke manier in het zonnetje zetten?

Thús Wonen streeft naar huurders die tevreden zijn over hun woning en leefomgeving. En dan zijn er mensen die graag zelf iets extra’s doen om hun buurt of wijk leefbaar te houden. Vaak doen zij dit vrijwillig; zonder te vragen of er iets voor terug te willen. Thús Wonen is ‘grutsk’ op deze huurders en vindt dat een goede daad kan worden beloond met een lekkere taart. 

Thús Wonen draagt zorg voor een veilige woonomgeving. De bewoners zijn samen verantwoordelijk voor de leefbaarheid in hun omgeving. Buurten en wijken zijn leuker, socialer en veiliger als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Bewoners die zich hiervoor inzetten zijn onmisbaar!
 
Lekkere taart voor een goede daad
Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die altijd klaarstaat om de buurt of wijk netjes en leefbaar te houden. De buurvrouw die alle stoepen veegt en onkruid vrij houdt, de buurman die helpt om een schutting recht te zetten, de heg snoeit of een schilderij ophangt, het buurmeisje dat kookt voor de oudere buurvrouw aan de overkant of de buurjongen die op zaterdag de boodschappen haalt voor de buurman die slecht ter been is. Deze bewoners zijn onmisbaar voor een leefbare buurt. Ken jij iemand die een huurder is van Thús Wonen en die een taart verdient?
 
Iemand voordragen
Wil jij een huurder van Thús Wonen op een smakelijke manier in het zonnetje zetten?! Stuur dan vóór 1 oktober 2020 een mail naar met als onderwerp ‘Een lekkere taart voor een goede daad’. Schrijf over wie het gaat en vertel kort waarom hij of zij de taart verdient.
 
Thús Wonen zet deze huurder in de week van 19 tot 23 oktober aanstaande in het zonnetje door de taart persoonlijk langs te brengen, op gepaste wijze en onder voorbehoud van de ontwikkelingen rondom het coronavirus.
Lees hier de spelregels over deze actie. Op onze website treft u meer informatie aan over corona.

Jaarlijkse Burendag

Op zaterdag 26 september aanstaande is het weer Burendag. Burendag is een dag waarop de buurt gezellig samenkomt en waarbij veel mensen iets goeds doen voor elkaar en hun buurt. Dit jaar net iets anders dan anders; iedereen houdt voldoende afstand en viert het op een veilige manier, voor de deur.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.
Zonder dit kennismakingsgesprek wordt u geen woningaanbieding gedaan.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen