Winnaars maand gratis huur

Gepubliceerd op 4 juni 2024

De winnaars zijn bekend!

In het kader van het nieuwe ondernemingsplan van Thús Wonen zijn wij onder de noemer ‘Noflik Wonen in de Mienskip’ op onderzoek uitgegaan. We spraken met huurders, dorpsbelangen, huurdersorganisatie De Bewonersraad, lokale partners en leveranciers. Daarnaast werden er heel veel vragenlijsten ingevuld.

Vooral heel veel huurders van Thús Wonen vulden de enquête in. We hebben daaruit heel veel waardevolle input voor het nieuwe ondernemingsplan opgehaald. De contouren van ons nieuwe ondernemingsplan zijn inmiddels zichtbaar. Binnenkort gaan we de resultaten ook toetsen bij iedereen die tijdens de onderzoeksfase input heeft gegeven. In de tussentijd zitten we natuurlijk niet stil.

Zo hebben we afgelopen week ook 3 gelukkige winnaars van een maand lang gratis huren uit alle deelnemers geloot. Deze winnaars zijn inmiddels op de hoogte gebracht dat ze een huurvrije maand tegemoet kunnen zien.

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.
Zonder dit kennismakingsgesprek wordt u geen woningaanbieding gedaan.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen