Vernieuwde website

We hebben de website vernieuwd! Wat betekent dat voor u?

Om u nog beter van dienst te zijn hebben we de website geheel vernieuwd, zodat u de gewenste informatie beter en sneller terug kunt vinden. Bovendien kunt u de site nu ook op uw tablet of smartphone bekijken en gebruiken. Als u bepaalde pagina’s heeft opgeslagen als favoriet, kan het zijn dat ze niet meer werken. Onze excuses voor het eventuele ongemak. Lees verder om te zien wat er voor u verandert, als u de nieuwe website gebruikt.

Belangrijke meldingen

Het kan voorkomen dat wij iets belangrijks met u willen delen. Dit doen we onder het hoofdmenu in de grijze berichtenbalk (rechtsboven in beeld). Nadat u de melding heeft gelezen kunt u de melding sluiten door op het rode kruisje te klikken. 

Belangrijke melding

Inloggen als woningzoekende

Voorheen klikte u op de knop: Inloggen (linksboven in beeld). Nu klikt u op de knop: Woningzoekende inlog” (de rode knop rechtsboven in beeld). De gebruikersnaam en het wachtwoord die bij u bekend zijn, kunt u gewoon blijven gebruiken.

Woningzoekende inlog

Op de oude website was het niet duidelijk wanneer u wel of niet was ingelogd als woningzoekende. Dat ziet u op de nieuwe website rechtsboven in beeld:

Ingelogd - uitgelogd

Bekijken van en reageren op ons woningaanbod

Ons aanbod van beschikbare huurwoningen is op de nieuwe website beter te vinden:

- Door op de startpagina op de knop: ‘Toon huuraanbod’ te klikken. Deze knop vindt u in het groene vak.

Ik zoek een woning

- Door in het hoofdmenu op: ‘Ik zoek een woning’ te klikken en vervolgens te kiezen voor ‘Huuraanbod’.Als u bent ingelogd en met de muis over de woning beweegt en kiest voor ‘Details’, dan worden de details van de woning getoond (kenmerken, foto’s, etc.). 

Woning detail

Als u bent ingelogd en met de muis over de woning beweegt en kiest voor Direct reageren, dan wordt uw reactie direct toegevoegd aan ‘uw reacties’. U kunt uw reacties raadplegen en beheren op uw persoonlijke pagina. Alle woningen die in uw reactie-overzicht op uw persoonlijke pagina staan worden in het overzicht met woningen groen gekleurd en zijn voorzien van de tekst: “u heeft gereageerd”. Zo ziet u in het overzicht duidelijk op welke woningen u al heeft gereageerd.

Woning detail gereageerd

Raadplegen en verwijderen van reacties

Als u bent ingelogd en klikt op de knop ‘Persoonlijke pagina (rechtsboven in beeld), kunt u via het onderdeel ‘Reactie overzicht’ uw reacties bekijken en verwijderen (prullenmandje rechts van uw reactie).

Reactieoverzicht

Raadplegen van overige informatie

De indeling van de website hebben we logischer en overzichtelijker gemaakt, zodat u de gewenste informatie beter en sneller kunt vinden. Vindt u niet wat u zoekt? Kijk dan eens bij de veelgestelde vragen of probeer het antwoord te zoeken via de zoekfunctie (altijd rechtsboven in beeld).

Zoeken

Inschrijven

Krijgt u hulp van een bepaalde instantie (zoals een bewindvoerder, het Leger des Heils, Wil, Talant, Zienn enz.)? Neem dan contact met ons op voor het maken van een kennismakingsgesprek, samen met uw begeleider.
Zonder dit kennismakingsgesprek wordt u geen woningaanbieding gedaan.

Denk u aan de inkomensgrenzen? Kijk hier voor meer informatie.
Als u een huurschuld heeft, kunnen we u geen woning definitief toewijzen.


Gelezen